Presidenten avslöjar byggandet av Georgien

I den högtidliga ceremonin avtäcker lettiska och georgiska presidenter husbyggnad, designad av SIA Glass & Wood.

Källa: http://www.president.lv/pk/content/?art_id=24894

Lettland - Georgiens investeringsbelopp växer varje år. Beviset är båda ländernas gemensamma investeringsprojekt "The Isaland of Music". Detta försäkrade Lettlands president Raimonds Vejonis och Georgiens president Georgi Margelasvili vid öppningsceremonin i Kvareli på onsdagen.

Presidenten betonade att projektet "The Isalnd of Music" - en slags öppen konserthall - och dess koplexa konstruktion på sjön bevisar lettiska och georgiska projektinvesterings potential.

"Affärssamarbete av de båda länderna inom modern och miljövänlig teknologisk utveckling kommer att skapa ett innovativt kulturellt objekt" säger Raimonds Vejonis.

Han påpekade, att ett ökande antal lettiska resenärer finner breda turistmöjligheter i Georgien, och utryckte förhoppningen att projektet "The Island of Music", som uppvisar liknande byggkonstruktion som Dzintaris konserthall, inte bara kommer att vara ett framgångsrikt projekt vad gäller affärssamarbete, men även kommer att vara en plats för kultur och rekreation som man kan återvända till om och om igen.

Georgiens presidenat Giorgi Margvelasvili nämnde även detta projekts betydelse för båda ländernas ekonomiska samarbete.

" Lettland har hjälpt Georgien flera gånger, i synnerhet vad gäller att ge stöd åt våra nära band med Europeiska Unionen. Det är viktigt att öka nivån på samarbetet, och presidentens stöd är mycket viktigt för både lettiska och georgiska affärsmän. Georgien är som en bro som förbinder de asiatiska och europeiska länderna, så vi är intresserade av att öka vårt ekonomiska samarbete med de baltiska staterna", säger Georgiens president.

Nya idéer för ett nytt liv!

Nuförtiden gör världens ledande byggare stora ansträngningar för att ge bästa möjliga ekologiska, moderna och professionellt utrustade bostadsutrymmen till människorna. Folk vill alltid ha de bästa kvalitetsprodukterna, de som har skapats just för dem - ekologiska, professionella, autentiska. Det är därför vi har skapat vårt företag. Kvalitet - uppfinningsrikedom - äkthet - de är vårt företags kärnvärden. Vi har funnits i 14 år. Vi arbetar på Lettlands marknad och samarbetar med England, Frankrike, Holland, Schweiz, Norge och Ryssland samt har genomfört flera europeiska fondprojekt. Vårt team är stabilt och professionellt, har stor arbetslivserfarenhet och hög kompetens. Vi designar, producerar och bygger glas- och träkonstruktioner - prefabricerade trähus, modulhus, högbyggnader, timmerramhus, timmersolrum, verandor, trä/glas-tillägg, lusthus av olika svårighetsgrader, trä/glas- konstruktioner, glasfasader, stora grindar etc. Vi utför alla typer av byggnadsarbeten, inklusive montering, demontering, installation av grundarbete, betongarbete, snickeriarbete, inredning och exteriör trimarbete, kommunikationsinstallationsarbeten, träfasadåterställningsarbeten, hemförbättringsjobb etc. Vi tillhandahåller även tekniska lösningar och projektjustering. Vårt arbete är erkänt av många arkitektfacktidsskrifter, lettiska arkitektsamfundet och arkitektbyråer:

Moduļu māja publikācija, koka māja, laba māja, skaista māja
wooden house, module house, beutifull house
LA_BIG_cover
DEKO_2012_1
DEKO_2012_2
DEKO_2013_02
DEKO_2013_03
DEKO_2013_01
DEKO_2012_3
2013_LILIT_ru
Latvijas arhitektūra, daudzstāvu apbūve
2006_REKLAMRAKSTS

Slutligen är vi stolta över att realisera flera karakteristiska och välkända objekt i Lettland:

dizaina lietas, apgaismojums 1
stikla, koka nojume 2
strukturālais stiklojums, T/C Šokolāde
koka_bernu_rotallaukums_03
koka_bernu_rotallaukums_01
koka_bernu_rotallaukums_02

På vår hemsida hittar du olika produkter som vi har tillverkat. Vi önskar att ditt fantasiflöde skapar en design av din drömprodukt...Inga idéer? Vi finns där för att hjälpa dig! Hälsningar från oss på SIA "Glass & Wood"